Leczo z kiełbasą i warzywami

Leczo z kiełbasą i warzywami

Leczo z kiełbasą i warzywami

Leczo z kiełbasą i warzywami to fenomenalna potrawa! Możemy do niej wrzucić co tylko chcemy lub co tylko znajdziemy w lodówce Ważne, żeby znalazły się w nim warzywa, pomidory lub passata i jakieś mięso. Dodatkowo, podobnie jak w przypadku fasolki po bretońsku śmiało możemy go zapasteryzować i zostawić na czarną godzinę, kiedy potrzeby nam będzie szybki obiad. Do lecza pasuje praktycznie wszytko! Możemy je podać z chlebem, frytkami, plackami ziemniaczanym, czy tak jak ja z chrupiącymi, węgierskimi langoszami... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu PatiGotuje

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

PatiGotujePatiGotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kiełbasa, frytki, cukinia, obiad, placki, chleb, fasolka, placki ziemniaczane, szybki obiad, obiad na szybko, mięso, przetwory, fasolka po bretonsku, wieprzowina, placek po węgiersku, kiełbasa w słoikach, mięso na obiad, placki z cukinii, mięsa pieczone

Inne przepisy z PatiGotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.