Pasta kanapkowa z wątróbki po wenecku

Pasta kanapkowa z wątróbki po wenecku

Pasta kanapkowa z wątróbki po wenecku

Przepis na : kolacja

Fegatini alla Veneziana, czyli wątróbka po wenecku, to pyszna i delikatna pasta kanapkowa z wątróbki i sardynek, podawana z oliwkami. W smaku przypomina pasztet i taką też ma strukturę. SKŁADNIKI 500 g wątróbki z kurczaka 1 cebula 4 łyżki oliwy z oliwek 1 mała puszka (115 g) sardynek w oliwie z oliwek 1 łyżka posiekanej drobno natki pietruszki sól, świeżo mielony pieprz do podania oliwki WYKONANIE Cebulę obrać i pokroić w kostkę lub piórka. Wątróbkę dobrze przepłukać, oczyścić z błon i pokroić na mniejsze ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Passions hobbies life

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.