Schab pod kruszonką z parmezanu i pieczarek

Schab pod kruszonką z parmezanu i pieczarek

Schab pod kruszonką z parmezanu i pieczarek

Przepis na : obiad

Schab pod kruszonką z parmezanu i pieczarek Pyszny schab pod kruszonką , to ciekawa i niepowtarzalna propozycja obiadowa . Schab to wspaniały kawałek mięsa z którego można wyczarować tysiące pysznych rzeczy Ta potrawa na pewno jest znacząco inna od klasycznych sposobów jego serwowania Polecam , szczególnie ,że pieczarki i parmezan to doskonała para , wprost małżeństwo idealne kulinarnie Składniki na 4 osoby ; 4 dość grube plastry schabu 8-9 pieczarek 4 – 5 szalotek czosnek granulowany sól , pieprz do sma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Lecznicze właściwości czarnego bzu

Coraz częściej mówi się o szerokim zastosowaniu czarnego bzu.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.