Duszone żeberka po polsku

Duszone żeberka po polsku

Duszone żeberka po polsku

Przepis na : obiad

5/5 - (11 votes) Duszone żeberka po polsku Duszone żeberka to nasz polski klasyk taki jak schabowy czy bigos Kto ich nie zna i nie lubi . Oczywiście żeberka możesz przyrządzić na tysiąc różnych sposobów ale i tak w końcu wrócisz do tego domowego – duszonego Prosty, smaczny przepis, który możesz przygotować wcześniej i odgrzać w dogodnym momencie. Idealne do ziemniaczków, surówki z kiszonej kapusty czy buraczków. Taki zdrowy, domowy, polski obiadek dla całej rodzinki składniki: 1,5 kg żeberek wieprzowych... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ogrodnik w podróży

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Jak zrobić sos holenderski

Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.

Czytaj dalej...

Jak zrobić zasmażkę?

Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.