Pierogi z mięsem

Pierogi z mięsem

Pierogi z mięsem

Te pierogi to idealne danie które może powstać kiedy gotujesz rosół. Możesz je zrobić tego samego dnia lub dnia następnego po ugotowaniu domowego rosołu, dzięki temu w pełni wykorzystasz składniki które gotowały się w rosole. Do przygotowania farszu używa się mięsa wołowego. Możecie do przygotowania rosołu kupić pręgę wołową, antrykot lub szponder. Najczęściej rosół gotuje się na z kawałkiem szpondru, jednak ten często na sporą część kości i mniejszą ilość mięsa. Po usunięciu kości jak najbardziej będzie na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu nietylkopasta.pl

Autor

nietylkopastanietylkopasta

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, rosół, mięso, ciasto, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, pierogi z mięsem, leniwe pierogi, bułki, dania mięsne, kasza gryczana, mielone, szpinak, kaczki, feta, dynia, kasza, pierogi ze szpinakiem, wołowina, mięso mielone, łatwe ciasto

Inne przepisy z nietylkopasta.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.