Nie marnuj jedzenia – co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka

Nie marnuj jedzenia – co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka

Nie marnuj jedzenia – co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka

Aromatyczna zupa pho, chiński makaron, tortille, ravioli i pierogi – zobaczcie co można zrobić z resztek pieczonego kurczaka, żeby nic się nie zmarnowało. Hej Kochani! Minęły trzy tygodnie od startu naszego bloga, do czego przymierzaliśmy się od roku, czyli od kiedy zaczęliśmy planować jedzenie i gotować na cały tydzień, ale wciąż przesuwaliśmy moment premiery. Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy nas zmotywowali do odpalenia Niedzielnego kucharza, kibicują, lajkują i polecają swoim znajomym. Jesteśmy bard... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, pierogi przepis, pierogi, kurczak pieczony, tortilla, mięso, rosół, ravioli, zupa, ciasto, piersi, pierś, makarony, makaron, makaron po chińsku, udka , kluski, skrzydełka, obiad, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, dania z kurczakiem, kanapki, sosy, kaczki, naleśniki, placki, kanapka, sałatka, sałatki

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.