Kanie smażone w panierce

Kanie smażone w panierce

Kanie smażone w panierce

Przepis na : obiad

Kanie smażone w panierce , czyli chrupiące kotlety z kani , to przepyszny pomysł na jesienny obiad. Tak przygotowane grzyby to świetna, bezmięsna alternatywa dla klasycznych schabowych. Kanie smażone w panierce – pyszny obiad bez mięsa Jeśli lubicie grzyby, to zapewne znacie czubajki kanie . Te pyszne grzyby występują pod różnymi nazwami, w zależności od regionu Polski. Mogliście więc spotkać się z określeniami: sowa, stroszka strzelista, gapa, parasolowiec, czubaj, czubak, parasolnik czy gularka. Grzyb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Na-talerzu.pl

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.