Pulpety wołowe z kapustą kiszoną i papryką

Pulpety wołowe z kapustą kiszoną i papryką

Pulpety wołowe z kapustą kiszoną i papryką

Przepis na : obiad

Mięsna i sycąca propozycja obiadowa z warzywami. #niskowęglowodanowe #bezglutenu #bezjajek Składniki na 2 porcje: – 200 g mielonej wołowiny – 25 g sezamu – żółta papryka – 15 g masła klarowanego – 300 g kiszonej kapusty z marchewką – łyżeczka oleju lnianego + przyprawy (sól, pieprz, czosnek, kmin rzymski, zioła prowansalskie, słodka papryka) Dodatki: – natka pietruszki Sposób przygotowania Zmieloną wołowinę dobrze przypraw, wymieszaj, uformuj w pulpety i obtocz w ziarnac... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mrs. Endorfina

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.