625. "Wiejska" owsianka

625.

625. "Wiejska" owsianka

cytrynowa owsianka z serkiem wiejskim i jabłkiem* podana z cukrem trzcinowym(inspiracja)*część jabłka starta, część w kostkę, jabłko i serek w środku i na zewnątrz Tyle już czasu jem owsianki, a prawdę powiedziawszy jeszcze nigdy nie jadłam jej z serkiem wiejskim :P Normalnie jak co piątek, po powrocie ze szkoły zaczęłabym swój proces "odmóżdżania" ale nie dzisiaj, dzisiaj zakładam sukienkę i jadę do teatru :3 czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu More food, love and dreams

Warto przeczytać

Dlaczego warto jeść owsiankę?

Każdy z nas wie, że owsianka jest zdrowa lecz nie wiadomo dlaczego. Z pewnością dlatego, gdyż zawiera dużo błonnika i jest bogatym źródłem węglowodanów złożonych.

Czytaj dalej...

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Rewelacyjny wpływ płatków owsianych na zdrowie i urodę

Płatki owsiane zawierają witaminy z grupy B, E, PP oraz wszelkie mikroelementy odpowiadające za prawidłowe funkcjonowanie mięśni i układu nerwowego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.