Pieczarki faszerowane otulone boczkiem

Pieczarki faszerowane otulone boczkiem

Pieczarki faszerowane otulone boczkiem

Pyszne pieczarki  w sam raz na przekąskę lub też na obiad czy kolację jeśli podamy je z dodatkami. Do mięsnej masy dodałam trochę startej cukinii oraz ogonki z pieczarek. Nadziane pieczarki owinęłam jeszcze plastrem boczku i powstały takie małe pakuneczki. składniki: 12 dużych pieczarek (o średnicy ok 6-7 cm) 1 duża cebula 1 mała cukinia, dałam żółtą (ok 200 g ) 400 g mięsa mielonego, u mnie z udźca indyka sól,pieprz olej do smażenia 12 plastrów boczku wędzonego Cukinię umyć, odkroić końcówki i zetrzeć ra... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.