Marokańskie briwats z keftą

Marokańskie briwats z keftą

Marokańskie briwats z keftą

Marokańskie briwats z keftą to nic innego jak mięsne trójkąciki z ciasta filo. Są pyszne, na dwa, trzy kęsy, idealne na przekąskę ale też pełny obiad. Briwat, czyt. „breła”, to trójkąciki z ciasta filo, które wypełniane są różnymi nadzieniami - od migdałów, orzechów po mięso mielone. Przepis na te cudne trójkąciki pochodzi z bloga Sylwii, Smaki Maroka...i nie tylko! Pierożki z mięsem. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.