KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY NA ŻEBERKACH: domowy przepis, składniki i przyprawy
KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY NA ŻEBERKACH: domowy przepis, składniki i przyprawy
Tradycyjny kapuśniak na żeberkach. Przepis na kapuśniak z kiszonej kapusty. Kapuśniak - pyszna polska zupa z kiszonej kapusty, na rosole z pieczonych warzyw i żeberek. Kapuśniak z dodatkiem ziemniaków, doprawiony tymiankiem, zielem angielskim i liśćmi laurowymi. Klasyczny kapuśniak z dużymi kawałkami mięsa, syty i rozgrzewający. Oto przepis na pyszny, domowy kapuśniak z kiszonej kapusty , na pieczonych żeberkach : składniki, przyprawy i przygotowanie krok po kroku. Składniki i przyprawy na kapuśniak: 800g ż... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska
Autor
Moja Książka Kuchrska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
żeberka, kapusniak, kapustą, kapusta kiszona, rosół, mięso, ziemniaki, zupa, mielone, boczek, sosy, pieczywo, wieprzowina, pieczone ziemniaki, mięsa pieczone, czerwona kapusta, kapusta z grochem, mięso mielone, zupa z mięsem mielonym, zupa z selera, pieczony boczek
Inne przepisy z Moja Książka Kucharska
Dodaj komentarz