Szyszki krówkowe z ekspandowaną gryką

Szyszki krówkowe z ekspandowaną gryką

Szyszki krówkowe z ekspandowaną gryką

Ostatnio z panem mężem mieliśmy fazę na krówki. Kupowaliśmy krówki różnych producentów i porównywaliśmy i składy i konsystencję i smak. Wyników naszych testów wam nie zdradzę, bo są subiektywne Za to zostaliśmy posiadaczami sporej ilości krówek. Wszystko po to, aby polskie krówki stały się prezentem dla pewnego zagranicznego gościa. Nic to, trzeba było coś z tymi krówkami zrobić. Kiedyś kupiłam też w Biedrze ekspandowaną grykę, prawdę mówiąc nie wiem zupełnie po co Postanowiłam ożenić w jednym danku krówki i grykę. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mieszam w Garnku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.