Soczewicowy pasztet z żurawiną

Soczewicowy pasztet z żurawiną

Soczewicowy pasztet z żurawiną

Chociaż mięso jem „raz na ruski rok” to zawsze lubiłam domowe pasztety. Szczególnie robione przez moją ciocię i mamę. Niebo w gębie! Ale w życiu nie pomyślałabym, że wegetariański pasztet posmakuje mi jeszcze bardziej. W dodatku gdyby ktoś mi go podał i nie powiedział, że jest bez mięsa to chyba bym się nie zorientowała. Podsumowując każdy kto lubi pasztety powinien wypróbować ten przepis bo to absolutny hit. Przepis pochodzi z książki kulinarnej „Jadłonomia” Marty Dymek. U mnie z mini... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mienta blog

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.