Pulled beef w czekoladzie na grzankach podane z Koźlakiem

Pulled beef w czekoladzie na grzankach podane z Koźlakiem

Pulled beef w czekoladzie na grzankach podane z Koźlakiem

    Idąc z duchem czasu, pędząc za marzeniami, goniąc za nieznanym wszyscy pokochaliśmy dania, których zrobienie zajmuje nam chwilę, zaledwie kilka minut, by jak najmniej czasu spędzić "przy garnkach". Zapomnieliśmy co to znaczy długie, powolne gotowanie czy pieczenie, które potrafi w smaczny sposób pokazać nam piękno dania, uwydatnić zalety i charakterystyczne, mocne jego strony. Dobra wołowina potrzebuje czasu, potrzebuje miłości i cierpliwości. Dużo cierpliwości. Tym daniem robię ukłon w stronę ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.