Żeberka po polsku w kapuście młodej

Żeberka po polsku w kapuście młodej

Żeberka po polsku w kapuście młodej

Przepis na : obiad

Dzisiaj znów danie z archiwum. Zaczynam się powoli przestawiać na kuchnię śródziemnomorską (dziś robię kalmary), ale nie mam na tyle wyćwiczonych dań żeby podawać przepisy. Jeszcze... Przedstawiam typowe polskie żeberka z młodą kapustą w maceracie musztardowej. Smacznego!   Składniki: 1 kg żeberek główka kapusty młodej liść laurowy łyżka kminku łyżka octu jabłkowego łyżka ketchupu   Macerata: 2 łyżki oleju łyżka przecieru pomidorowego łyżka musztardy przyprawy : sól, pieprz, papryka (w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lubczyk i Wanilia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.