Pasta z jajek i pieczarek

Pasta z jajek i pieczarek

Pasta z jajek i pieczarek

Przepis na : śniadanie

 Delikatna, pyszna i szybka w przygotowaniu pasta. Smakuje wybornie na domowym chlebie , z ulubionymi dodatkami: papryką, pomidorem, ogórkiem kiszonym czy chrzanem lub musztardą. Polecam 😊   Składniki: -6 jajek ugotowanych na twardo -240 g pieczarek -mała cebula -50 g sera żółtego (u mnie gouda) -1-2 łyżki gęstej kwaśnej śmietany  -garść rukoli  -sól, pieprz do smaku -olej do smażenia Obrana cebulę pokroić w drobna kostkę. Umyte pieczarki zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Rukolę drobno p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.