Mięsne roladki w cieście francuskim

Mięsne roladki w cieście francuskim

Mięsne roladki w cieście francuskim

W przerwie miedzy robieniem przetworów znalazłam czas na zrobienie malej przekąski. Pysznie chrupiące roladki, które można podać na wiele sposobów. Znakomicie będą pasować do czystego, czerwonego barszczyku. Na zimno zaś zintegrują się z rożnymi sosami. W moim przypadku był to sos  czosnkowy. Zapewniam Was,  pycha! Składniki: -1/2 kg mięsa mielonego z indyka -2 małe korniszony -1 mała cebula -1 jajko -pęczek koperku -płat gotowego ciasta franc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Autor

kulinarne przemysleniakulinarne przemyslenia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, mięso, roladki, papryka, mielone, sosy, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, francuskie, mięso mielone, przekąska, indyk, przekąski, sos czosnkowy, przetwory, ciasto z białek , pyszne ciasto, ciasto na zimno, sos mięsny, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z Kulinarne przemyslenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.