Grillowanie w duecie z zieleniną

Grillowanie w duecie z zieleniną

Grillowanie w duecie z zieleniną

Przed nami długi weekend majowy. Grille wyczyszczone i w pełnej gotowości. Nie zapominajmy jednak, że do mięs niezbędnym dodatkiem są sałatki i sosy z wykorzystaniem wszystkiego co zielone. Zatem przesyłajcie przepisy na sałatki, surówki, sosy z wykorzystaniem takich warzyw i owoców jak: kiwi, jarmuż, zielona papryka, brokuł, natka pietruszki, brukselka, szpinak, awokado, wszelkiego rodzaju sałaty i zioła, itp. Im bardziej kolorowo na talerzu, tym lepiej, ale zielonego koloru zabraknąć nie może ☺ (function(... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Autor

kulinarne przemysleniakulinarne przemyslenia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, sałatki, sałatka, kiwi, brokuł, mięso, sałata, awokado, brukselka, szpinak, brokuły, surówka, grill, papryka, sałatki z brokułów, sałatka z brokułami, salatki do grilla, sałatka na grilla, awokado sałatka

Inne przepisy z Kulinarne przemyslenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.