Żurawina do mięsa, serów i nie tylko - multicooker Redmond i vs tradycyjny garnek

Żurawina do mięsa, serów i nie tylko - multicooker Redmond i vs tradycyjny garnek

Żurawina do mięsa, serów i nie tylko - multicooker Redmond i vs tradycyjny garnek

To właśnie przepis, o którym pisałem Wam na blogu W pustyni bez puszczy - czyli Arabia Saudyjska oczami Polaka w postach na temat naszej żurawinowej epopei. Paradoksem tej sytuacji jest to, że przyrządzać konfiturę z żurawiny Szacowna Małżonka Ma Aleksandra nauczyła się w kraju, w którym żurawina nie rośnie i można kupić jedynie importowane z USA owoce. Tak przygotowaną żurawinę można podawać zarówno do pieczonych mięs, pasztetów, serów jak i do rozgrzewającej herbaty czy naleśników. Składniki 600 g żurawiny śwież... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

żurawina, mielone, pomarańcze, shoarma, zupa, ciasto, sałatki, sałatka, słoik, pasztet, naleśniki, mięso, prosta zupa, naleśnik, proste ciasto, salatka z serem, mięso mielone, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, bez pieczenia, ciasto na naleśniki, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, zupa z mięsem mielonym, lekkie sałatki

Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.