Chleb kokosowy - wersja dla niecierpliwych

Chleb kokosowy - wersja dla niecierpliwych

Chleb kokosowy - wersja dla niecierpliwych

  Składniki - proporcje na dwie małe keksówki 3 szklanki mąki pszennej 2 szklanki cukru   1 szklanka oleju roślinnego   1 szklanka maślanki   1 szklanka wiórków kokosowych (jeśli są grubozmielone, to dodatkowo miksuję je blenderem) 4 jajka, dokładnie rozmącone   2 łyżeczki proszku do pieczenia   1/2 łyżeczki sody   3/4 łyżeczki soli   kilka kropli aromatu kokosowego (można zastąpić śmietankowym lub waniliowym) masło i mąka do wysmarowania formy do pieczenia  Przyg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.