Chleb kokosowo - orzechowy lub kokosowo - rodzynkowy

Chleb kokosowo - orzechowy lub kokosowo - rodzynkowy

Chleb kokosowo - orzechowy lub kokosowo - rodzynkowy

Składniki 400 g mąki pszennej chlebowej 50 g drobno posiekanych (ale nie mielonych) dowolnych orzechów lub rodzynek 70 g wiórków kokosowych 200 ml mleka kokosowego lub 50 ml mleka kokosowego i 150 ml wody 1 łyżka oleju roślinnego 7 g (jedno opakowanie) drożdży instant 2 łyżeczki cukru 1 łyżeczka soli Przygotowanie /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-par... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.