Filet z indyka w glazurze miodowo-musztardowej

Filet z indyka w glazurze miodowo-musztardowej

Filet z indyka w glazurze miodowo-musztardowej

Już któryś raz zachęcam Was do zrobienia   „domowej wędliny”. Dzisiaj wspaniały, soczysty i najważniejsze... smaczny filet z indyka pieczony w rękawie. Tym razem w glazurze, która nadała wyjątkowego smaku i pięknego koloru tej pieczeni       Składniki: 1 filet z indyka ok. 1,30 kg Składniki glazury : 1 łyżeczka kolendry 1 łyżeczka kurkumy ½ łyżeczki soli morskiej ½ łyżeczki tymianku 2 łyżki soku z cytryny 3 łyżki miodu (wieloowocowy) 3 łyżki musztardy (np. miodowej) 3 duże ząbki czosnku &n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.