POMIDORÓWKA ZE ŚWIEŻYCH POMIDORÓW

POMIDORÓWKA ZE ŚWIEŻYCH POMIDORÓW

POMIDORÓWKA ZE ŚWIEŻYCH POMIDORÓW

Zupa pomidorowa to klasyka kuchni polskiej. W polskich domach pojawia się najczęściej w poniedziałek, gotowana na rosole pozostałym z niedzieli 😉😂 Zapewne nie ma osoby, która nie znałaby jej smaku. Przygotowywana jest zazwyczaj na bazie przecieru pomidorowego, ale o tej porze roku, aż żal nie skorzystać ze świeżych, pachnących pomidorów. Pomidorówka ze świeżych pomidorów smakuje całkiem inaczej od tej na przecierze czy koncentracie i też trochę inny jest sposób jej przyrządzania. Świeże pomidorki najpierw po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, śniadania, ciasto, tarta, obiad, ciasteczka, kolacja, ciastka , zupa pomidorowa, zupa krem, tort, desery, bez pieczenia, torty, deser, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, makaron, ryż, rosół, makarony, ciasto z kremem, krem z pora, ciasto na niedziele

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.