Bezglutenowe ciastka z serem gorgonzola

Bezglutenowe ciastka z serem gorgonzola

Bezglutenowe ciastka z serem gorgonzola

  Ciastka z serem gorgonzola czyli Biscotti al gorgonzola – przepis znaleziony  na blogu Giallo Zafferano postanowiłam zrobić w wersji bezglutenowej. Od razu wiedziałam, że muszę je zrobić! Ciastka są idealną jako przystawka,przekąska do wina czy piwa czy aperitif. Są kruche, lecz wilgotne z wyczuwalnym posmakiem gorgonzoli. Ciężko się nimi ‚tylko poczęstować’, a to niestety bomba kaloryczna, ale od czasu do czasu czemu nie :)… Jak to się mówi: „raz nie zawsze, dwa razy nie często”:) Polecam, bo ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.