Bezglutenowa tarta ze szparagami, łososiem i serkiem mascarpone

Bezglutenowa tarta ze szparagami, łososiem i serkiem mascarpone

Bezglutenowa tarta ze szparagami, łososiem i serkiem mascarpone

Rewelacyjna bezglutenowa tarta ze szparagami, łososiem i serkiem mascarpone. Kruche i delikatne ciasto oraz pyszne kremowe nadzienie... Ciasto na tarte smakuje jak najlepsze, tradycyjne , wytrawne kruche ciasto, a łosoś wspaniale się komponuje z zielonymi szparagami...Koniecznie spróbujcie! SKŁADNIKI: ciasto:   180 g mieszanki chlebowej Nutri Free (klik) 125 g  masła  1 jajko 1 płaska łyżeczka soli Farsz: 300 g pieczonego łososia (lub wędzonego na gorąco) 1 pęczek cienkich, zielonych szparagów 250... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.