Bezglutenowa focaccia z porzeczkami

Bezglutenowa focaccia z porzeczkami

Bezglutenowa focaccia z porzeczkami

Bezglutenowe mini focaccie w bardzo letnim wydaniu - z czerwoną porzeczką i rozmarynem. Puszyste, delikatne i aromatyczne. Koniecznie spróbujcie! SKŁADNIKI: 500 g mieszanki Mix per Pizza Nutrifree 370 g wody 20 g świeżych drożdży  30 g oliwy z oliwek 5 g soli oliwa z oliwek do smarowania 1 gałązka rozmarynu 300 g porzeczek  Mieszankę wsyp do miski. Drożdże rozpuść w wodzie i dodaj do mąki. Energicznie wymieszaj. Dodaj oliwę i sól i wyrób gładkie i elastyczne ciasto. Z ciasta uformuj kulę, przykryj ście... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.