Pierś indycza z cebulą i kalafiorem

Pierś indycza z cebulą i kalafiorem

Pierś indycza z cebulą i kalafiorem

Przepis na : obiad

Pieczenie z piersi indyczej przygotowuję dość często, a za każdym razem staram się przyprawić ją w inny sposób. Tym razem dodałam cebulę i kalafiora, które upieczone razem z mięsem smakują wprost obłędnie 😉 SKŁADNIKI: 1 kg piersi indyczej w jednym kawałku duża cebula cukrowa kilka różyczek kalafiora MARYNATA: łyżeczka soli łyżeczka musztardy Dijon łyżeczka octu winnego łyżka oleju słodka papryka czosnek granulowany cząber majeranek kolorowy pieprz WYKONANIE: Kalafiora opłukać, cebulę pokroić na ósemki. Mięso opł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenne zapiski Edyty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.