Bycze jądra, boczniaki, pak choi

Bycze jądra, boczniaki, pak choi

Bycze jądra, boczniaki, pak choi

Bycze jądra - 400 g, pak choi - 160 g, boczniaki - 160 g, olej imbirowy - 50 ml, czosnek - 4 g, chilli - 2 g, sezam czarny - 40 g, sos sojowy - 30 ml Jądra oczyścić, naciąć wzdłuż i ściągnąć błonę. Pokroić w paski. Pak choi rozdzielić na liście, boczniaki pokroić, podsmażyć na oleju imbirowym.  Zdjąć z woka i trzymać w cieple.    Na oleju imbirowym podsmażyć czosnek i chilli, dodać bycze jądra, podsmażyć.  Dodać pak choi i boczniaki, skropić sosem sojowym, chwilę podsmażyć. Posypać praż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.