Gołąbki z mięsem, pieczarkami i kaszą gryczaną lub ryżem

Gołąbki z mięsem, pieczarkami i kaszą gryczaną lub ryżem

Gołąbki z mięsem, pieczarkami i kaszą gryczaną lub ryżem

Przepis na : obiad

Uwielbiam gołąbki. Na zmianę z pierogami mogłabym je jeść co drugi dzień :) Szkoda tylko, że ich przygotowanie jest dosyć pracochłonne i bałaganotwórcze ;) ! - Po co tyle tych gołąbków? Dwa tygodnie będziemy je jeść... Patrzę na te zdjęcia, piszę ten przepis i żałuję, że te gołąbki to już historia - zniknęły w trzy dni :) A jeśli kiedykolwiek przyszło Ci robić gołąbki, to wiesz, że to nie takie chop siup i chwilę trzeba się z tą kapustą poużerać, a później jeszcze cały ten bałagan posprzątać. Chciałabym, że... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kraina Tysiąca Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.