Zapiekanka z tuńczykiem i jajkiem

Zapiekanka z tuńczykiem i jajkiem

Zapiekanka z tuńczykiem i jajkiem

Pyszne, tanie i sycące Zapiekanka z tuńczykiem i jajkiem, doskonałe np. na ciepłą kolację. Zapiekanka z tuńczykiem i jajkiem Składniki: 4 kanapki 1 puszka tuńczyka 2-3 jajka 75 g sera żółtego Przepis: Jajka gotujemy na twardo obieramy i ugniatamy widelcem w miseczce, tuńczyka odcedzamy i razem mieszamy. Nakładamy na kromki tuńczyka z jajkiem, ser i posypujemy ziołami. Piekarnik nagrzewamy do 200° C i pieczemy ok. 10 minut. Smacznego Artykuł Zapiekanka z tuńczykiem i jajkiem pochodzi z serwisu Gotowanie UK . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie-uk

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.