Gulasz wieprzowy z czerwoną fasolą i czerwoną soczewicą

Gulasz wieprzowy z czerwoną fasolą i czerwoną soczewicą

Gulasz wieprzowy z czerwoną fasolą i czerwoną soczewicą

600 g mięsa wieprzowego 2 marchewki 1 cebula 3 ząbki czosnku 1 pietruszka 500 ml bulionu wołowego 50 g kostki wołowej-  domowy wyrób 1 puszka 400 g czerwonej fasoli 2 łyżki czerwonej soczewicy sól pieprz szczypta chili pieprz ziołowy staropolski szczypta gałki muszkatołowej tłuszcz do smażenia Mięso pokroić na drobne kawałki. Cebulę i czosnek posiekać, podsmażyć na tłuszczu, dodać mięso, przysmażyć aż odparuje i zacznie się rumienić, dodać bulion ,  przyprawy do smaku, i domową kostkę wołową. Goto... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie jest łatwe

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.