Kasza jęczmienna z zieloną fasolką i winogronami

Kasza jęczmienna z zieloną fasolką i winogronami

Kasza jęczmienna z zieloną fasolką i winogronami

Składniki: 100g kaszy jęczmiennej 150g zielonej fasolki 180g schabu ząbek czosnku 125g sera mozzarella 120g ciemnych winogron pół pęczka natki i szczypioru s ól, pieprz kilka kropel soku z cytryny Przygotowanie: Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu. Mięso pokroić w cienkie paseczki, przyprawić solą, pieprzem i czosnkiem. Usmażyć na łyżce oleju , zdjąć z patelni na papi erowy ręcznik, żeby odsączyć z po zostałego tłuszczu. Zieloną fasolkę ugotować w osolonym wrzątku ok 4 min Mozzarellę pokroić w kost... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gaździnka warzy

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.