Roladka łososiowa

Roladka łososiowa

Roladka łososiowa

Ach ... Święta, święta ...  Kolejna propozycja, tym razem na świąteczny stół wigilijny, jako przystawka lub jako samodzielne danie.  Lekka i przyjemna konsystencja, delikatny biszkopt o smaku szpinaku, do tego wędzony łosoś. Wspaniale wygląda na talerzu.  Polecam! Składniki: 600 gram szpinaku 50 gram masła 250 gram plastrów wędzonego łososia 50 gram mąki 50 ml mleka 3 jajka sól pieprz 150 gram twarożku koziego, jeśli nie lubicie może być śmietankowy Almette / Tartare Przygotowanie:  W pierwszej kolejności ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Garniec Magalie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

Autor

Garniec MagalieGarniec Magalie

Witam Cię w moim świecie!
Znajdziesz w nim moje oraz unowocześnione przeze mnie przepisy głównie kuchni polskiej, której jestem wierną fanką.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przepisy na święta, szpinak, łosoś wędzony, łosoś, ciasto, świąteczne przepisy, roladki, przystawki, biszkopt, boże narodzenie, ryby, ryba, ryby na święta, ciasto z masa, ciasta z masa, przystawka z łososia , przystawka z łososiem, ciasto z białek , jajka na święta, lekkie ciasto, ryba w ciescie, ciasto na boże narodzenie

Inne przepisy z Garniec Magalie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.