Przekładaniec

Przekładaniec

Przekładaniec

Kochane ciasto francuskie . Któż nie zna jego zalet ? Idealne do szybkich przystawek , idealne  do przekąsek .  Nic : tylko  , wymyślać i piec. Moim hitem ostatnio są przekładane bułeczki. Składniki 2 ciasta francuskie 1/2 kg  karkówki lub łopatki (może być gotowe mielone) 4cebule czosnkowe 4 pomidory 20dkg sera żółtego 1/2 łyżeczki soli 1 łyżeczka płaska pieprzu 1 łyżka majeranku lub oregano oliwa do smażenia Wykonanie Krok 1 3 cebule pokroić drobno i podsmażyć . Dodać zmielone mięso, ca... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Eli Gotowanie

Autor

Ela Kłuc

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, francuskie, mielone, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, mięso, ciasto francuskie, tarta, ser, ser żółty, przekąska, przystawki, karkówka, mięso mielone, przekąski, szybkie przekąski, szybkie ciasto, pieczeń z mielonego, pieczona karkówka, karkówka pieczona, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, karkówka w cebuli

Inne przepisy z Eli Gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.