Kwietne warsztaty z Damianem Kordasem i Olejem Wielkopolskim

Kwietne warsztaty z Damianem Kordasem i Olejem Wielkopolskim

Kwietne warsztaty z Damianem Kordasem i Olejem Wielkopolskim

Wszystko zaczęło się półtora tygodnia temu gdy w portierni, w pracy, o poranku znalazłam kosz niespodziankę a w nim zaproszenie na warsztaty, książkę z dedykacja a także kilka prezentów od Oleju Wielkopolskiego. Warsztaty odbyły się w ubiegły wtorek 7go marca w studiu kulinarnym na warszawskich Koszykach. Gotowaliśmy pod czujnym okiem Damiana Kordasa, było gwarnie, wesoło i bardzo, bardzo sympatycznie. Przywitał nas pyszny poczęstunek i kwiaty. A potem ruszyliśmy do działania. Razem z Anitą z Od A do Z got... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, deser, placuszki, desery, chleb, pieczywo, ogórki, pulpeciki, do pracy

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.