Dorsz pod pierzynką

Dorsz pod pierzynką

Dorsz pod pierzynką

Przepis na : kolacja

Dorsz pod pierzynką – wyjątkowo pyszny sposób na rybę! Wybrałam dorsza, ale można użyć innej ryby morskiej jak morszczuk, halibut, mintaj, jesiotr. Pory duszone na maśle, zioła, musztarda – wszystko świetnie współgra i pysznie aromatyzuje rybę. Ryba nie jest smażona tylko pieczona, więc tym bardziej danie jest lekkostrawne no i ma więcej wartości odżywczych. Świetnie smakuje z ziemniakami puree i surówką. PRZEPIS DORSZ POD PIERZYNKĄ Składniki: 60 dag filetów z dorsza 2 pory 1 łyżka masła 3 łyżki olej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.