kolorowa warzywna patelnia

kolorowa warzywna patelnia

kolorowa warzywna patelnia

Przepis na : obiad

składniki: 300 g ziemniaków 1 czerwona papryka 200 g marchewki 5 małych cebulek 3 ząbki czosnku 1 łyżeczka kminku 1 łyżeczka ziół prowansalskich 1 łyżeczka lubczyku 3 łyżki słodkiej śmietany szczypiorek 100 ml wody sól, pieprz olej wykonanie: Ziemniaki obieramy, kroimy na grubsze kawałki i podsmażamy na rozgrzanym oleju pod przykryciem. Cebulki kroimy w pierścienie, paprykę paski, obraną marchewkę w półplasterki, czosnek drobno siekamy i dodajemy do podsmażonych ziemniaków. Wszystko razem chwilkę podduszamy. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowy Smak Jedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.