Koperkowo-miętowy chłodnik z czerwonego barszczu

Koperkowo-miętowy chłodnik z czerwonego barszczu

Koperkowo-miętowy chłodnik z czerwonego barszczu

 Przepis autorski (mój). Chłodnik ten jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu, a dodatkowo smakuje rewelacyjnie i z pewnością gwarantuje ochłodę nawet w najgorętszy dzień lata.   Wystarczy porządnie go schłodzić i mamy pyszne orzeźwienie!   Koniecznie spróbujcie! Polecam Wam też chłodnik na bulionie, również z dodatkiem rześkiej mięty - klik . (4 porcje)   2,5 szklanki jogurtu naturalnego (1 szklanka = 250 ml) 1/2 szklanki śmietany 1,5 szklanki barszczu czerwonego (polecam Krakus ) 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Mity. Dlaczego nie łączyć pomidora z ogórkiem?

Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.