Paszteciki krucho-drożdżowe

Paszteciki krucho-drożdżowe

Te paszteciki z kapustą podaję przeważnie na Wigilię z barszczykiem, ale sprawdzają się również na Sylwestra jako przekąska i wtedy doskonale smakują z sosem czosnkowym (który przygotowałam tutaj ). Przygotowanie ich zajmie nam około godziny, a efekt na pewno będzie zadowalający i każdemu z naszych gości przypadną do gustu na imprezie. Możemy je również podać z ciepłym barszczykiem na rozgrzanie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na ciasto: 1/2kg mąki pszennej 3/4 kostki margaryny 5da...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Autor

Danka PichciDanka Pichci

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, paszteciki, pieczarki, ciasto, kapusta kiszona, przekąski, sos czosnkowy, sylwester, sosy, mięso, śniadania, impreza, przekąska, paszteciki z kapustą, przekąski na sylwestra, kolacja, pieczarki w cieście, przekąski na impreze

Inne przepisy z Danka Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.