Łopatka duszona w cebuli i czosnku

Łopatka duszona w cebuli i czosnku

Przepis na : obiad

Łopatka duszona w cebuli i czosnku to propozycja na smaczny obiad i nie tylko. Mięso przygotowane w ten sposób jest soczyste, delikatne, a dodatek cebuli nadaje mu wyrazistego smaku. Danie to możemy podawać z ziemniakami lub kaszą. Jeśli chcecie zaskoczyć swoją rodzinę to koniecznie wypróbujcie ten przepis! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1 kg łopatki wieprzowej bez kości 4 większe cebule 5 ząbków czosnku Marynata: 5 łyżek sosu sojowego 2 łyżki musztardy rosyjskiej 3 łyżki ketchupu pik...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.