Sałataka wiosenna z wędzonym pstrągiem

Sałataka wiosenna z wędzonym pstrągiem

Sałataka wiosenna z wędzonym pstrągiem

Ostatnio jadam więcej ryb. Szczególnie smakuje mi wędzony pstrąg. Zamiast zwykłej pasty z twarogiem, na sobotnie śniadanie przygotowałam lekką sałatkę. Bardzo mi ta kompozycja przypadła do gustu. Składniki: mięso z wędzonego pstrąga - użyłam 125 g w opakowaniu 3 jajka ugotowane na twardo spora garść delikatnej sałaty (użyłam batawskiej) pęczek rzodkiewek 1 szklanka ugotowanej zielonej fasolki szparagowej kilka suszonych pomidorów z oliwy Sos: 1 łyżka majonezu 1 mały kubek jogurtu naturalnego kilka kropel s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwień i błękit

Autor

Patrycja

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

jak zrobic pstrąga, suszone pomidory, śniadanie, fasolka, sałata, ryby, pstrag, sosy, śniadania, sałatka, sałatki, fasolka szparagowa, mięso, majonez, cytryna, pasta, twaróg, pasty, lekkie sałatki, ryba, sos do sałaty, sałatka z pomidorem, sos do jajek, salatka z jajkiem, sałatka z wędzoną rybą, sałatka z majonezem, jajka w sosie wiosennym

Inne przepisy z Czerwień i błękit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.