Papryka faszerowana kaszą gryczaną, kapustą i pieczarkami

Papryka faszerowana kaszą gryczaną, kapustą i pieczarkami

Papryka faszerowana kaszą gryczaną, kapustą i pieczarkami

Dzisiejsza propozycja jest jak najbardziej jesienna. A jesień za oknem pokazuje swoje najsmutniejsze oblicze. Zimno, deszcz, wiatr, korki na ulicach. Moje danie idealnie pasuje na taką aurę. Jeszcze można przy okazji dogrzać się piekarnikiem... Składniki: 2 duże papryki 2/3 szklanki kaszy gryczanej 1 mała cebula 100 g wędzonego boczku 5 pieczarek mały kawałek białej kapusty, posiekanej 2 ząbki czosnku przyprawa warzywna bez glutaminianu sodu, sól, pieprz, zioła do pizzy 1 łyżka oleju 100 g wędzonego żółtego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwień i błękit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.