PYSZNE MUFFINY BANANOWE BEZGLUTENOWE

PYSZNE MUFFINY BANANOWE BEZGLUTENOWE

PYSZNE MUFFINY BANANOWE BEZGLUTENOWE

Powstały z litości nad dojrzałymi bananami :) Super - ekspresowe ciastka! Miękkie i wilgotne w środku. Można do środka dodać dżem lub czekoladę. Składniki: 3-4 dojrzałe banany 100 g zmielonych migdałów 200 g mąki gryczanej 100 g masła (miękkiego) lub adekwatna ilość oleju 1 łyżeczka proszku do pieczenia (bezglutenowego) 2 łyżki słodu daktylowego lub zmielone daktyle 2 jajka lub pół szklanki namoczonego siemienia lnianego/babki płesznik Rozgniecione widelcem banany, masło, jajka, słód, mąkę wymieszaną z proszkiem d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cytryna&Co.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.