Buber - deser z kaszy manny na mleku migdałowym, ze skórką pomarańczową i owocami

Buber - deser z kaszy manny na mleku migdałowym, ze skórką pomarańczową i owocami

Buber - deser z kaszy manny na mleku migdałowym, ze skórką pomarańczową i owocami

Przepis na : deser

Autorem tego deseru jest Dominik Moskalenko, szef kuchni Sokołów. Przygotowywaliśmy go podczas warsztatów kulinarnych zorganizowanych właśnie przez firmę Sokołów. O samych warsztatach pojawi się osobny wpis, ale już teraz mogę Wam zdradzić, że były tym bardziej ciekawe, że dotyczyły wegańskich produktów, jakie niebawem ta firma wprowadzi na rynek. Kasza manna kojarzy się (przynajmniej mnie) z dzieciństwem i czymś nudnym. Nie lubię mleka, więc tradycyjna kasza manna na mleku nie należała do tych deserów, które zj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.