Rośliny strączkowe które wzmacniają i pomagają schudnąć

Rośliny strączkowe które wzmacniają i pomagają schudnąć

U kobiet które skończyły  40 lat łatwiej odkłada sie tkanka tłuszczowa ze względu na wahania estrogenów i spowolnienie metabolizmu. Aby złagodzić te dolegliwości polecam rośliny strączkowe. SOCZEWICA może być zielona, brązowa lub pomarańczowa - zawiera żelazo i  kwasy foliowe(sprzyjają tworzeniu się czerwonych krwinek). Pomaga kontrolować poziom glikemii przy cukrzycy typu 2. Zwiększa uczucie sytości o 30% Świetnie sprawdza się jako dodatek do zup,past i farszów. RADA: aby zapobiec utracie białka w...

Czytaj dalej na blogu Camilla w kuchni

Autor

kamila2402

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sałatka, sałatki, kotlet, pasta, kotlety, mięso, pasty, sałatka z ciecierzycy, czerwona fasola, zupa, makaron, makarony, salatka z makaronem, dania z makaronem

Inne przepisy z Camilla w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.