RISOTTO Z MIĘSEM WOŁOWYM I WARZYWAMI

RISOTTO Z MIĘSEM WOŁOWYM I WARZYWAMI

RISOTTO Z MIĘSEM WOŁOWYM I WARZYWAMI

Przepis na : obiad

Składniki: (na 4 porcje) - ryż basmati – 2 woreczki (200 g) - mięso mielone wołowe (400 g) - warzywa na patelnię – ½ opakowania (220 g) -przyprawy wg. uznania Przygotowanie: Ryż ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Mięso przyprawić i poddusić na patelni pod przykryciem, do gotowego mięsa dodać warzywa poddusić jeszcze chwilę. Następnie dodać ugotowany ryż. Całość wymieszać. Posypać ziołami. Całość: 1813,9 kcal (B: 90,8 g W: 173,2 g T: 84,2 g) 1 porcja: 453,4 kcal (B:22,7 g W: 43,3 g T:21,05 g) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.