Omlet kukurydziany z tuńczykiem I fasolą czerwoną podawany z serkiem wiejskim

Omlet kukurydziany z tuńczykiem I fasolą czerwoną podawany z serkiem wiejskim

Omlet kukurydziany z tuńczykiem I fasolą czerwoną podawany z serkiem wiejskim

Przepis na : śniadanie

Składniki: - jaja - 2 szt. - mąka kukurydziana -20 g - tuńczyk w sosie własnym - 30 g - fasola czerwona - 30 g - masło klarowane - 1/2 łyżeczki - serek wiejski - 50 g - sól himalajska, pieprz cytrynowy  Wykonanie: Jaja roztrzepać z mąką I przyprawami, dodać tuńczyka I fasolę, wymieszać. Smażyć na maśle klarowanym, pod przykryciem z obu stron. Podawać z serkiem wiejskim. 350,2 kcal  (B:29,3 g W:23,1 g T:15,6 g) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.