Mega pomidor faszerowany + sos z parowara

Mega pomidor faszerowany + sos z parowara

Mega pomidor faszerowany + sos z parowara

Do tej pory wydawało mi się, że pomidory ,, Bycze serca" są olbrzymie . No to teraz spotkałam mega olbrzymy. Jedna sztuka starczy mi na obiad dla 2 osób. Dla ułatwienia zrobię na parze bo w dolnym garnku zbierze mi się aromatyczny wywar z gotowania , który posłuży do zrobienia sosu. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 12 marca 2014 16:50:07

smaczny pomysł:)

Beata, 12 marca 2014 20:12:51

Pyszne, ale nie to pora roku!

Bunia Babciagramolka, 12 marca 2014 20:28:06

Beatko- słońcem to on nie pachnie o tej porze :) ale już się przyzwycziłam do świeżych warzyw przez okrągły rok. Za to ziółka były pachnące i dodały aromatu. Do duszenia nawet taki ,,zimowy" się nadaje.