Boczek pieczony do chleba (z sosem przy okazji)

Boczek pieczony do chleba (z sosem przy okazji)

Boczek pieczony do chleba (z sosem przy okazji)

Sami wiecie , że taki zwykły boczuś upieczony w domu jest smaczniejszy od najdroższej kupnej wędliny. Od dawna mięsa nie tyle piekę co duszę w garnku. Po pierwsze mięso jest delikatne , rozpływa sie w ustach. Po drugie mogę zrobić w ten sposób nawet mały kawałek ( w piekarniku raczej pół kg piec nie będę). I po trzecie Pozostaje mi jeszcze wspaniały sos po takim pieczeniu. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 10 marca 2014 17:56:09

domowy boczek najlepszy, mój mąż sobie robi czasem takie przysmaki:)

Christopher Konkel, 11 marca 2014 02:26:13

To są moje smaki.